Weekendje Panajachel!!!
Blijf op de hoogte en volg Rosa
11 Juli 2007 | Guatemala, Antigua
11 Juli 2007 - 02:58
Harrr:
Heeeeej Meissie!!!
Deze keer mag ik de eerste zijn die een reactie zet, terwijl iedereen in ons regen achtige kikkerlandje lekker op een oor licht :P Maar wat heb jij weer veel leuke dingen gedaan en mee gemaakt het afgelopen weekend zeg, zou zowat jaloers worden hier in Aruba, met mijn mooie bounty stranden ;) Mocht je je trouwens echt aan een salsa les gaan wagen, mag jij mij in Nederland natuurlijk altijd even bijspijkeren :) HOe gaat het verder met je spaanse cursus, kunje je zelf al aardig verstaanbaar maken tegen over lesbia of de lokale bevoling?? Meis veel plezier en ben alweer zeer benieuwd naar het volgende echt Rosa verhaal!!!
Hoooooi kusss (K)
P.s heb jij trouwens je inschrijf formulieren voor het dansen nog op de bus gedaan, anders wil ik het ook nog wel even voor je doen, als je me al je gegeven eventjes mailt :) enne met wie had jij eigenlijk een afspraakje ?? :P -
11 Juli 2007 - 11:27
Laura:
Zo.. ja inderdaad, met wie had jij een afspraak? gescoord? Of stonk ie ook zo erg??? Haha nee hoor. Erg leuk weer, je zit dus wel echt midden in die cultuur. Is het echt heel leuk, of zou je al wel weer naar huis willen? Weet je al meer waar je straks moet werken???
Veel plezier!!! xxxxxxx -
11 Juli 2007 - 13:49
Sil:
Hai Rosie,
wat een verhaal weer!Je ziet dus ongelofelijk veel van het land.Vet leuk. Wel balen van de stank. Wie weet ruik je zelf ook zo over een paar weken haha. Ik ben ook wel benieuwd naar je afspraak. Wie is dat of stelt het niet veel voor?Ik heb een druk weekend gehad. do uiteten met twee klasgenoten, vr had ik een feest bij een klasgenoot, zat kippebillen en zondag feest van Rene. Heb me dus wel vermaakt haha.Moet je nog wennen aan alles daar of nu niet meer? Nou, ik stop ermee, toedels! x silvia -
12 Juli 2007 - 11:00
El:
Nou dat was wel weer een ervaring zeg, zo'n weekendje weg! Apart hoor hoe hun daar leven he.. Je zal maar de hele dag in die stank zitten!
Gelukkig was er toch nog plek in een busje voor jullie.. Zeker pittig van die Amerikaanse jongen dat hij jullie hielp. Hoe gaat het met jou Spaans? Kun je al een beetje communiceren met het gezin waar je verblijft?
Nou ik ga dit weekend een weekendje naar Maastricht! Hoop dat we een beetje mooi weer hebben.. en dat het daar niet zo stinkt als bij jou weekendje weg! ;)
Tot schrijfs! Liefs El -
12 Juli 2007 - 11:43
Annemarie:
Hoi Rosa!
Leuke verhalen!! Ik hoop dat dit berichtje wel geplaatst wordt want dat lukte de vorige keer niet.
Hoe gaat het met je Spaans? Vind je het leuk?
Ik heb de jongen die in jouw kamer zit nog steeds niet gezien....apart he?
Veel plezier daar! -
12 Juli 2007 - 17:28
Sharon:
Sonnn..!! Ben ik ook weer effies!
(Je valt er zeker wel af door dat stinkende 'eten'.. Ik neem aan dat jij dat niet eet.. ;) )
Alles goed zo te horen??
Leuk dat je ons op de hoogte houd hoor :D
Sommige dingen die jij zeg, dan denk ik ook zo van: Oow dat was in Suriname ook zo! Bijv. die mensen aan de kant zitten en de hele dag nix doen.. En die dorpjes langs een rivier in the middle of nowhere.. bijzonder heh.. Geniet ervan meid!! Voor je het weet ben je weer thuis..
Un Beso Sharon XX -
13 Juli 2007 - 09:37
Roderik & Paula:
Rosa!;-)
Jij vermaakt je wel!! Hardstike leuk om dit allemaal te lezen! ik had je wel wille zien klimmen als een stel berggeiten ha ha. En heel veel andere dingen gezien. Van zoon markt zou ik ook best wel misselijk kunnen worden, wel een gratis knoflook gekregen ;-) haha niet op de foto willen dan maar je spullen gratis weg geven vaker doen maar dan bij leuke ding ha ha.
14 Juli 2007 - 09:04
Harm:
Hey ik heb zojuist ook je belevenissen even door gelezen!!
Wat gaaf lijkt me echt mooi daar en de mensen ha ze doen waar ze zin in hebben zo hoort het... Hoe anders is het hier.
Nu maar snel spaans leren dan kan je ook discussies aangaan, als ik het zo lees is dat best handig haha.
have fun kusjes