Lavaaa gezien!!
Blijf op de hoogte en volg Rosa
18 Juli 2007 | Guatemala, Antigua
18 Juli 2007 - 12:48
Cindy Mortel:
Hey Rosa
Ik vind het echt zo leuk om de foto's de bekijken en je verhalen te lezen.. Probeerde vorige keer al een berichtje achter te laten maar ging niet helemaal goed geloof ik. Je bent er maar 2 maanden las ik... gaat volgens mij super snel als je er eenmaal bent.
XX Cindy -
18 Juli 2007 - 15:54
Roderik & Paula:
Hey!!!
ontdekkings reiziger!:-)
Jij houd echt van uitdagingen leuk om dat allemaal terug te lezen! OOk leuke foto's kun je er ook een beetje een echt beeld bij scheppen!!
(en nog een vraagje, ben je met die jongen geweest?? ik ben niet nieuwschierig maar uhh je weet wel. Ik wil natuurlijk wel alllles weten ;-))
ik hoor het wel van je!!!
groejes -
19 Juli 2007 - 08:45
Silvia:
Hai Rosa,
vet leuk wat je allemaal meemaak!Zo zie je nog eens wat!Het zijn erg moooie foto's. Vooral de foto met de lava erop!Van mij mogen er nog meer foto's op haha. Je hebt het wel druk zo te lezen.Gaat het spaans al wat beter?Ik heb vandaag een dagje vrij. En het is vandaag heel mooi weer!Hoe is het mogelijk?!Dus ik ga zo ff zonnen. Vavnavond komt Laura terug van vakantie Barcelona.Nou, ik zie wel weer wanneer je weer wat neergezet hebt.Veel plezier bij de watervallen. x sil -
19 Juli 2007 - 19:41
Volkert:
Lieve Rosa,
Via jouw vader ( een uur aan de lijn!) heb ik het adres van jouw site achterhaald.
Ik vind je verhaal werkelijk spannend.
Misschien is Guatemala ook wel wat voor ons. Midden en Zuid Amerika staat nog op ons verlanglijstje.
Wij hebben zojuist de hele spaanse familie op bezoek gehad. Eind volgende week komen Olivier (9) en Willemijn (7)weer een paar weken logeren. Onderling praten ze alleen maar spaans! Zijn al vier jaar op de British School of Barcelona. Ik ben echt jaloers op ze.
Wat jouw spaans betreft, je dacht toch niet na een paar dagen spaans te beheersen?
Gewoon volhouden jonge dame!
Groetjes van Gitta. Denk goed om jezelf.
Tot zoens.
Volkert -
19 Juli 2007 - 21:34
Wim Keppel:
wat een avontuur zeg ,allemaal erg spannend en mooi ,ik vind het erg leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt, het gaat hier zijn gangetje in de winkel. we missen je wel hoor. maar dit avontuur moet je meegemaakt hebben denk ik ,groetjes van wim ,ariadne en randy. -
19 Juli 2007 - 21:54
Irma:
Oehh... dat bonen prutje is niet echt vreetbui opwekkend he Helga. -
19 Juli 2007 - 21:55
Irma:
Hel, je had me beloofd te vertellen of die quatamaltheken er lekker uit zien....
En....? -
21 Juli 2007 - 08:39
El:
Hee!
Super hoor wat je daar allemaal ziet! Leuk dat wij een beetje kunnen meekijken door de foto's! Als ik die bonen zie dan heb ik spontaan geen honger meer! Maar dat lava en het uitzicht is wel gaaf om te zien!
Hier in Nederland gebeurt niks spannends hoor.. Af en toe is het wel mooi weer, maar natuurlijk niet altijd. Dit weekend heb ik twee verjaardagen, onder andere die van je broer!
Veel plezier bij de waterval! XxxxX El -
21 Juli 2007 - 11:25
Me Llamo Sharon:
..............sábado - julio
Hola!!
Cómo estás?? ;)
Hace mal tiempo..Llueve..Hace sol..Llueve..Hace viento.. :S
Whoooww, ik krijg nu toch wel een beetje spijt dat ik niet met je mee ben gegaan hoor!! Het ziet echt geweldig uit zeg!! :D
En nu nog de waterval!! Leuk man!! Daar ga je helemaal tot rust komen :D
En dan? In de 2e maand daaro ging je te werk toch??
Nou heeell veel plezier en succes!!
Ik ga vanavond weer stappen in Purmerend.. :)
Eey trouwens.. ik dacht een paar dagen geleden van: ik bel Rosa effe.. Maar je telefoon staat uit..? Heb je een ander nummer offeuh? Nouja, zo ken het natuurlijk ook.. :)
Tengo que ir ahora.
Adiós
Un Beso Sharon -
21 Juli 2007 - 11:35
Olga:
Heyyyyyy! How are you? I hope, very very good! Ja, I saw your fotos, mmmmm, your food is teryble! But, nutures perfect~! I wish you good time, good learn!!!!!!! So long! -
21 Juli 2007 - 12:15
Irma:
roos, derde zaterdag vd maand. er mag gedanst worden.. -
21 Juli 2007 - 13:05
Roel:
hoi bloemen meisje. ik hoop dat je weet wie ik ben. ik ben t... roel, met oranje jas. ik hoorde van je site. ik vind je leuk. groetjes en als je terug bent kunnen we misschien afspreken. liefs roel. -
23 Juli 2007 - 09:36
Laura:
Haha! Ben zeer benieuwd wie Roel is... leuke thuiskomer straks i.i.g. Ik ben zoals je weet ook weer in het land. Ik heb het erg leuk gehad. Wel leuk dat ik naar een spaanstaligland was, moest daarom ook vaak aan je denken. Weer veel leuke dingen gedaan zo te lezen en vette foto's! Ben je afgevallen, of lijkt dat maar zo? xxxxxxxxxxxxxx Laura